"Ми обов’язково повинні бути на Євро, інші варіанти я навіть не розглядаю. Хочу побажати нашій збірній перемогти у стиках Боснію і Герцеговину, а потім переможця пари Ізраїль – Ісландія. У матчі з Італією стався якийсь нещасний випадок.

На мій погляд, пенальті на Мудрику було залізобетонне. Забили б одинадцятиметровий чи ні - це вже інша справа, але арбітр припустився помилки. Хочеться, щоб через таку несправедливість наша команда довела своєю грою, що достойна бути на Євро.

Чеферін натякав, що не хоче бачити Україну на Євро-2024? Я не можу зрозуміти цю людину. Нещодавно Чеферін заявив, що йому шкода російських футболістів, постійно натякає на повернення команд РФ до європейських змагань.

Нехай приїде в Україну і подивиться, що в нас коїться. Нехай побачить, як російські фашисти знищують мирну інфраструктуру та вбивають невинних людей.

Мені здається, що в УЄФА сидять люди, які не розуміють очевидних речей. Але, незважаючи ні на що, ми все одно сильніші і рано чи пізно переможемо. Українці будуть вільним народом, а не в ярмі", – сказав Вернидуб в інтерв'ю виданню Український футбол.