У серпні минулого року Маліновський перебрався з французького Марселя в Дженоа. Раніше Руслан також виступав за італійську Аталанту.

А тепер інсайдер Джанлука Ді Марціо запевняє, що "грифони" ведуть перемовини з "олімпійцями", щоб повноцінно викупити контракт українця.

"Ми вже адаптувалися в Генуї, почуваємо як вдома. Це у нас не забрало багато часу, бо приїхали сюди вже інтегровані до Італії. В порівнянні з періодом переїзду до Бергамо – було набагато простіше. Мову вже знали. У Генуї вже практично всі знають Руслана. Куди б ми не пішли – всі впізнають. А від цього сам Руслан почувається впевненіше, аніж у Аталанті 4 роки тому.

Ми тут швидко знайшли садочок для Олівії. Я дуже рада, що повернулися до Італії. Саме для доньки – це важливо. Бо вона вже рік ходила в дитсадок у Бергамо, вчила італійську мову, а потім різкий переїзд у Францію. Вона вже повинна була з вересня у Марселі піти до садочка. А там розмовляли виключно французькою та англійською. Це було складніше і для мене, бо я не володію французькою.

Генуя – місто дуже гарне, мені подобається, що тут є море. Я народилася біля моря, тому для мене краще, коли воно поруч. На душі спокій. Ну і повітря тут набагато чистіше, бо Бергамо – це такий регіон, де дуже багато промислу і повітря зазвичай брудне.

А коли подобається все родині, то і в Руслана такий настрій. І я бачу цю різницю. Коли ми були у Франції, то він був стурбованим, бо ми на самоті, нікого не знаємо, не розмовляємо їхньою мовою. А тут він в цьому плані дуже спокійний", – розповіла Роксана в інтерв'ю для NV.