Нещодавно дружина футболіста Енні Кілнер вигнала його з дому. Останньою краплею стало те, що жінка дізналася про нову зраду Вокера з його давньою коханкою – блогеркою Лорін Гудман.

Тепер Кайл має двох позашлюбних дітей і чотирьох, народжених в законному союзі з Кілнер. Також Енні зараз перебуває на шостому місяці вагітності. Окрім того, таблоїди стверджують, що захисник "містян" зраджував і дружину, і коханку. В його житті паралельно була присутня ще й модель, імені якої не називають.

В інтерв'ю для The Sun Вокер тремтливим голосом і зі сльозами на очах запевнив, що гірко шкодує, що не був вірним своїй дружині. "Те, що я зробив, жахливо, і я беру на себе повну відповідальність.

Я зробив ідіотський вибір і ухвалив дурні рішення. Я не можу навіть подумати чи уявити, що переживає Енні. Я намагався запитати її про це, але їй дуже боляче. Чоловік, якому призначено любити, піклуватися і бути поруч з нею, зрадив. Бували дні в цьому випробуванні, коли я просто хотів згорнутися клубочком і заснути.

Я вирішив говорити зараз із надією, що зможу принаймні пояснити свою позицію і дозволити моїй дружині та дітям мати приватне життя, якого вони так потребують і заслуговують.

Коли я зустрів Енні в 17 років, я ніколи не уявляв, що моє особисте життя буде таким. Я ніколи не думав, що стану батьком шістьох дітей.

Мій маленький хлопчик лягає спати зі мною щовечора, не хочу уявляти, що втрачу це. Ми бажаємо добраніч одне одному у FaceTime. Але знати, що я не з ним через свою помилку – ось що мені боляче", – сказав Кайл.

Ольга Осідач