Нагадаємо, два тижні тому колишній футболіст заявив, що поліція вдерлася в його дім, пошкодивши двері та провела обшук, "вбивши його нервові клітини". Під час одного зі стрімів на платформі Twich Мілевський розповів подробиці тих подій.

Забігають перші два хлопці з калашами, у масках, у бронежилетах: "Алло, підйом"

– Ти не подумав, що це пранк?

– Я не подумав. Вони цивілізовано почали себе поводити. Перше запитання: "Зброя є?". У мене під покривалом телефон, говорю: "Ні". Запитують, чи є діти, кажу: "Ні". Далі: "А хто є?". Я: "У сусідній кімнаті хлопець".

Хочуть мене за руки піднімати, а я говорю: "Я сам, сам, що треба?". Добре, що просто найголовніший прокурор заходить, включає світло туди-сюди. Дивиться на мене, починає посміхатися. Думаю: "Фух, мабуть, впізнав, дай Боже, щоб впізнав". І він такий: "Блін, ти ж Мілевський! Хлопці, що ви робите? Відпустіть його".

Вони маски зняли, калаші вбік, я вже трохи спокійніший, нахабніший з ними: "Що таке, що відбувається?". А вони: "Зараз усе пояснимо, всіх розбудимо, всіх вниз. Після цього відбувся обшук", – сказав Мілевський.

Друг Артема додав: "Він дістає ухвалу, а я намагаюся піддивитися, що там написано. І там така історія: "Зброя, наркотики, порнографія". Ми видихнули, зрозуміли, що це нас не стосується.

У рішенні було ім'я старого власника будинку, який виїхав до Іспанії три роки тому. Прийшли до старого власника житла, а там опинився Мілевський".