Ліга 1, 19-й тур

ПСЖ – Брест – 2:2

Голи: Асенсіо, 38, Коло Муані, 45 – Камара, 55, Перейра Лаж

Вилучення: Барколя, 90+4

ПСЖ у центральному поєдинку 19-го туру Ліги 1 зустрівся з Брестом. "Пірати" неочікувано розташувалися аж на третій сходинці чемпіонату Франції, тож віддавати перемогу легко не збиралися.

У першому таймі команди продемонстрували досить рівну гру. Лише під завісу дебютної 45-хвилинки ПСЖ завдяки індивідуальним якостям своїх футболістів зробив рахунок 2:0. Спочатку Асенсіо блискучим ударом відправив м'яч у сітку, а потім Муані, зігравши на добиванні, подвоїв перевагу.

Схоже, що комфортна перевага у першому таймі розслабила парижан. Відразу по перерві старання Бреста таки закріпилися голом: Камара завдав удару, з яким Доннарума впоратися не зміг. На 80-й хвилині Перейра Лаж дивовижно забив п'ятою і зрівняв рахунок. До слова, автори обох голів з'явилися після заміни. Крапкою в поєдинку стала червона картка для Барколя.

Команди не змінили свого розташування у турнірній таблиці: ПСЖ продовжив очолювати Лігу 1 з 44-балами, а от Брест відстояв третю позицію (35). На другій сходинці розташувалася Ніцца – в її активі 38 очок.