Прімера. 22-й тур

Сельта – Жирона – 0:1

Голи: Порту, 20

Каталонці продовжують боротися за першу сходинку турнірної таблиці з мадридським Реалом. Виїзна звитяга над Сельтою допомогла мінімально відірватись.

Єдиний гол "червоно-білі" забили в екваторі першого тайму. Загроза до воріт Сельти прийшла з лівого флангу. Вихованець Реала Гутьєррес прострілив, а в штрафному майданчику найспритнішим виявився 31-річний нападник Порту, який впевнено відправив м'яч у лівий кут воріт.

Решту частину часу Жирона контролювала хід гри, вдвічі переважаючи суперника за відсотком володіння м'ячем. "Кельти" мали декілька небезпечних моментів біля воріт Гассаніги, але голкіпер впорався зі своєю роботою на відмінно.

Українці результативними діями відзначитись не змогли. Віктор Циганков провів на полі 83 хвилини і за свою гру отримав 6,5 балів. Довбик відіграв всі 90 хвилин – Sofascore оцінила дії форварда в 7,3 бали.

У підсумку підопічні Мічела тимчасово вириваються на першу сходинку Прімери. Жирона на один бал випереджає мадридський Реал, проте "вершкові" мають матч в запасі. Сельта продовжує боротьбу за виживання і йде на 16 сходинці в турнірній таблиці.