За підсумком 21-го туру Серії А Мілан міцно закріпився у топ-3 з комфортним відривом від найближчого переслідувача Аталанти. Тоді як Болонья стала однією з головних претенденток на місце в зоні єврокубків.

"Темна конячка" вирвалась вперед на 29-й хвилині завдяки голу Зіркзі. Ближче до завершення першого тайму Жиру отримав право пробити пенальті, але його не реалізував. На щастя для господарів, Лофтус-Чік ще встиг забити Болоньї перед свистком на перерву.

У другій половині Мілан остаточно вирівняв гру й на 74-й вдруге пробивав з точки. Цього разу "россонері" підвів Тео Ернандес. Далі дежавю – Лофтус-Чік вдруге забив після нереалізованого 11-метрового. На цьому епопея не завершилась. Вже у компенсований арбітром час Болонья й собі заробила пенальті, але свій шанс не змарнувала. Орсоліні вирвав нічию – 2:2.

Отже, Мілан (46 очок) залишається на 3-й сходинці. Інтер йде другим з 51 балом та двома матчами у запасі. Ювентус лідирує, набравши 53 пункти. Болонья відстає від зони єврокубків на 1 бал.