Бундесліга, 19-й тур

Аугсбург – Баварія – 2:3

Голи: Деміровіч, 52, 90+4 (пен.) – Павловіч, 23, Девіс, 45+5, Кейн, 58

Вердер – Фрайбург – 3:1

Голи: Дукш, 9 (пен.), Нджінма, 53, Малатіні, 90+3 – Гріфо, 28 (пен.)

Хоффенхайм – Гайнденгайм – 1:1

Голи: Крамаріч, 45+7 (пен.) – Дінкчі, 29

Штутгарт – РБ Лейпциг – 5:2

Голи: Мійо, 25 (пен.), Ундав, 30, 56, 75, Левелінг, 48 – Шешко, 32, Опенда, 55

В центральному матчі туру Штутгарт знищив РБ Лейпциг. "Червоні бики" потрапили під гарячу руку господарів, які не могли здобути очки вже дві гри поспіль. Головним організатором гольового тріумфу "швабів" став Деніз Ундав. Форвард сповна компенсував відсутність свого зіркового колеги Сергу Гірассі, який поїхав на КАН, і оформив хет-трик. У підсумку РБ Лейпциг втратив шанс обігнати Штутгарт в турнірій таблиці і відстає від них на 4 очки, посідаючи четверте місце.

Баварія у непростому поєдинку обіграла Аугсбург. Господарі розпочали матч із забитого м'яча, який скасував ВАР через офсайд. Баварія у відповідь відзначилась двічі. Дебютний гол за чинних чемпіонів Німеччини забив 19-річний Павловіч. Ще один м'ячем відзначився скандальний Альфонсо Девіс, який досі не може домовитись щодо нового контракту.

В другому таймі команди обмінялись забитими голами, а наприкінці матчу відеоасистент рефері віддав борг Аугсбургу і допоміг призначити у ворота мюнхенців пенальті. Однак Мануель Ноєр здійснив потужний сейв і врятував свою команду. Попри це через шість хвилин арбітр знову показав на 11-метрову позначку – Деміровіч вже не схибив, оформивши дубль. У підсумку "пивовари" продовжують боротися за першу сходинку, маючи в активі 47 очок.

В інших поєдинках Вердер впевнено обіграв сусіда в турнірній таблиці Фрайбург, Гоффенгайм розійшовся миром з новачком чемпіонату Гайнденгаймом, а Кельн несподівано відібрав очки у Вольфсбурга.