Протистояння відбудеться у середу, 24 січня. Стартовий свисток пролунає о 20:30 за київським часом. А вболівати за команду Артема Довбика і Віктора Циганкова у прямому ефірі можна буде на платформі MEGOGO за наявності відповідної підписки.

Підопічні Мічела Санчеса в 1/8 фіналу Копа дель Рей здолали Райо Вальєкано (3:1), а Мальорка мінімально обіграла Тенеріфе (1:0).

У регулярному чемпіонаті Жирона йде на першому місці. Кілька днів тому каталонці знищили Севілью (5:1) – українці влаштували перфоманс на Монтіліві. Спершу Довбик оформив хет-трик за 6 хвилин, а згодом Циганков забив четвертий м'яч у ворота нервіонців. Добив Севілью Крістіан Стуані.

Натомість Мальорка плентається на 15-му щаблі турнірної таблиці, відстаючи від Жирони аж на 32 пункти.

Надійний букмекер FAVBET фаворитом кубкового поєдинку вважає каталонців. Коефіцієнт на перемогу Жирони в основний час – 2,27 бала. На успіх Мальорки – 3,50. Ціна нічиєї – 3,35.

Шанси на прохід підопічних Мічела у півфінал Кубка Короля фахівці оцінюють в 1,65 бала. На їхніх суперників ставлять 3,35.

Букмекери очікують на не надто результативну гру. Коефіцієнт на стандартний тотал більше 2,5 становить 2,31 бала. На аналогічний тотал менше – 1,65.