Поєдинок на Естадіо Монтіліві відбудеться у неділю, 21 січня. Стартовий свисток пролунає о 22:00 за київським часом. А вболівати за команду Довбика і Циганкова у прямому ефірі можна буде на платформі MEGOGO за наявності відповідної підписки.

Після 20 турів Прімери Жирона очолює турнірну таблицю, маючи в активі 49 очок. Щоправда, Реал, який йде другим, відстає лише на один заліковий бал. До того ж "бланкос" мають гру в запасі. Кілька днів тому каталонці яскраво здолали Райо Вальєкано (3:1) і вийшли у чвертьфінал Кубка Іспанії.

Натомість Севілью в цьому сезоні лихоманить. В грудні команда отримала третього головного тренера за рік. Ним став Кіке Санчес Флорес. Зараз нервіонці перебувають за крок до зони вильоту в Прімері – 17-й щабель, 16 очок.

Надійний букмекер FAVBET безперечним фаворитом матчу вважає Жирону. Коефіцієнт на перемогу підопічних Мічела Санчеса – 1,74 бала. На звитягу Севільї – 4,85. Ціна нічиєї – 4,05 бала.

Фахівці очікують результативної дуелі. Коефіцієнт на стандартний тотал більше 2,5 становить 1,68 бала. На аналогічний тотал менше – 2,25.

Найімовірнішим автором голу букмекери вважають українського форварда Жирони Артема Довбика (1,90). Також високо оцінюють шанси його одноклубника Крістіана Стуані (2,20). На гол Віктора Циганкова дають 3,50 бала.