Ленгдарний нападник розглядає можливість зіграти за олімпійську збірну Аргентини на ОІ-2024, що відбудуться у Парижі, повідомляє видання Goal.com.

За інформацією медіа, Мессі не проти виступити на Олімпіаді. Також такий варіант розглядає й Анхель Ді Марія. Останній нібито прийме таке ж рішення, як і Лео.

Наставник збірної Аргентини U-23 Хав'єр Маскерано заявив, що в нього потенційно є два легендарні кандидати на участь в Олімпійських іграх у Парижі. І це саме Мессі та Ді Марія. Головний тренер аргентинської молодіжки навіть готовий передати управління командою наставнику "альбіселесте" Ліонелю Скалоні, щоб вікові гравці поїхали на Ігри в столицю Франції.

Нагадаємо, в олімпійську збірну можна заявити трьох гравців, яким більше 23 років.

Проте варто відзначити, що у Мессі буде насичений графік у першій частині 2024 року. Так, Лео розпочне виступи в лютому за Інтер Маямі в МЛС. А з 20 червня по 14 липня зіграє на Кубку Америки-2024, де Аргентина захищатиме чемпіонський титул.

Додамо, Мессі у своїй колекції має золоту медаль Олімпійських Ігор. У 2008 році Лео у складі збірної Аргентини перемагав у Пекіні. Тоді разом із Мессі грали, зокрема, Хав'єр Маскерано, який тепер очолює команду U-23, Анхель Ді Марія та Серхіо Агуеро.