Парижани запропонували 25-річному форварду новий контракт терміном на 4 роки, за яким він може заробити 400 мільйонів євро. Про це повідомив журналіст телеканалу Canal+ Стефан Ґі, передає RMC Sport.

Питаннями фінансів Кіліана Мбаппе опікується його мати та агентка Файза Ламарі. Перебити пропозицію ПСЖ іншим претендентам на трансфер зіркового нападника не вдалося.

Нагадаємо, контракт Мбаппе з паризьким клубом розрахований до літа 2024 року. Тому француз вже може вести перемовини з будь-яким клубом. Крім ПСЖ за підписання форварда змагаються мадридський Реал і Ліверпуль.

Раніше француз не став заперечувати в інтерв'ю французькій телевізійній програмі Envoyé Spécial, що заробляє близько 100 мільйонів євро на рік. Щоправда, в цю суму входять усі прибутки, серед інших, з рекламних контрактів. Нова угода з ПСЖ гарантуватиме гравцю таку ж суму без додаткових доходів.

У складі ПСЖ Мбаппе двічі ставав переможцем Кубка французької ліги, тричі вигравав Кубок Франції та 5 разів ставав чемпіоном Ліги 1 (ще раз у складі Монако в сезоні 2016/17). У футболці збірної Кіліан підкорював чемпіонат світу-2018 й Лігу націй-2021. Водночас у колекції зіркового форварда немає жодного трофея Ліги чемпіонів та Ліги Європи.