Мадридське дербі у Кубку Іспанії відбудеться у четвер, 18 січня. Стартовий свисток на Метрополітано пролунає о 22:30. Гру розсудить бригада арбітрів на чолі з Гільєрмо Куадрою. А стежити за її перебігом можна буде на платформі MEGOGO за наявності відповідної підписки.

"Матрацники" на попередній стадії боротьби за трофей обіграли Луго, представника третього дивізіону Іспанії, з рахунком 3:1. А "бланкос" з аналогічним результатом перемогли Арандіну з четвертої ліги.

У регулярному чемпіонаті Реал посідає друге місце, маючи 48 очок. Підопічні Карло Анчелотті поступаються Жироні на один заліковий бал, однак мають матч у запасі. Натомість Атлетіко розташувався на п'ятому щаблі – у його активі 38 пунктів.

Надійний букмекер FAVBET фаворитом зустрічі вважає Реал. Коефіцієнт на перемогу "вершкових" у основний час – 2,49 бала. На успіх команди Дієго Сімеоне – 2,90. Ціна нічиєї – 3,55 бала.

На прохід Реала у чвертьфінал Кубка Іспанії дають 1,82 бала. На "матрацників" ставлять 2,06.

Фахівці очікують на результативну гру. Коефіцієнт на стандартний тотал більше 2,5 становить 1,81 бала. На аналогічний тотал менше – 2,11.