Олександр Гливинський, прес-аташе збірної України розповів про настрій, який панує в команді. "Атмосфера завжди позитивна. І який би тренер не працював, хлопці завжди приїздили до національної команди із задоволенням, на позитиві й виконували тренерські вимоги", – сказав Гливинський в інтерв'ю Україна-центр.

Поділився і думкою, кого вважає найбільш начитаним футболістом національної збірної. "Мені здається, що загальний інтелектуальний рівень нинішніх гравців вищий, ніж у попередників. Нехай не ображаються попередні покоління. Я пояснюю це доступною кількістю різноманітних джерел, де люди можуть отримувати необхідну інформацію. Тут головне, щоб було бажання навчатися й ставати кращим. Якщо раніше в літаку з книжкою можна було побачити одного гравця, то зараз я бачу, що не всі грають чи дивляться кіно на гаджетах.

Багато хлопців читають твори в електронному варіанті. Луніна, Степаненка, Коноплю, Забарного я бачив з книжками. Найбільшим шанувальником читання, як на мене, є Тарас Степаненко, який читає, причому й англійською, різноманітну навчальну літературу. І вона не лише футбольна, але й медична, економічна тощо. Як бачите, готується Тарас до позафутбольного життя".