Гравець Аль-Іттіхада Карім Бензема вирішив судитися з міністром внутрішніх справ Франції Жеральдом Дарманеном, який звинуватив футболіста у зв’язках з терористичною організацією "Брати Мусульмани". Про це повідомляє RTL.

Гравець обурився цими заявами і вирішив відстояти свою честь та гідність у суді. В разі позитивного рішення для Бензема, на французького міністра накладуть штраф у розмірі 12 тисяч євро.

"Ось так ми прирікаємо людей на загальну ганьбу. Через це також виникають серйозні наслідки для їхніх сімей. Ми сіємо розкол у Франції, але у нас є багато людей, які не розуміють подібних висловлювань. Деякі хочуть вигнати Бензема, а інші відчувають себе ізгоями через те, що про нього говорять. Це повна протилежність тому, заради чого має працювати людина, яка називає себе політиком", – прокоментував ситуацію юрист футболіста.

Нагадаємо, нещодавно тренер Аль-Іттіхада відсторонив Бензема від зимових зборів команди через те, що гравець не повернувся з відпустки, яку проводив на Маврикії. Тим часом інсайдери пророкують французу повернення до Європи.