Наставник Аль-Іттіхада вирішив відсторонити француза від зимових зборів команди через систематичні порушення дисципліни. За інформацією Marca, Бензема не повернувся з відпустки, яку проводив на Маврикії.

Нападник стверджує, що не може вилетіти з острова через негоду. Відтак Карім пропускає тренування вже вдруге за останній місяць. Нагадаємо, на різдвяні канікули норовливий нападник вирушив раніше, ніж його одноклубники, проігнорувавши тренування.

Останнім часом Бензема потрапив під шквал критики в Саудівській Аравії. Його звинувачують у неналежній формі та недостатньому бажанні викладатися на полі. Карім навіть видалив свою сторінку в Instagram, щоб відгородитися від численних хейтерів.

Додамо, що Аль-Іттіхад є чинним чемпіоном Саудівської Аравії. Однак у поточному сезоні йде лише на сьомому місці, відстаючи від Аль-Хіляля, який лідирує, на 25 очок. Бензема встиг забити 12 голів та оформити 5 асистів у 20 поєдинках за саудівський клуб.

Інсайдер Ніколо Скіра у соцмережі X додає, що Карім налаштований назавжди покинути Аль-Іттіхад і повернутися у європейський футбол.