Кубковий поєдинок відбудеться на Естадіо Монтіліві у середу, 17 січня. Стартовий свисток пролунає о 22:30. Гру розсудить бригада арбітрів на чолі з Хорхе Васкесом.

Підопічні Мічела Санчеса у попередній стадії боротьби за трофей впевнено здолали Ельче (2:0). А Райо Вальєкано з таким же результатом перемогло Уеску зі Сегунди.

У регулярному чемпіонаті Жирона очолює турнірну таблицю, маючи 49 очок в активі. Реал відстає на один заліковий бал, однак у "бланкос" ще є один матч у запасі. Артем Довбик, нагадаємо, посідає четверту сходинку у списку найкращих бомбардирів Ла Ліги у поточному сезоні – у активі українського форварда 11 голів та 5 асистів. Віктор Циганков забив 3 м'ячі та віддав 3 гольові передачі в цій кампанії.

Райо Вальєкано розташовується на 11-му щаблі в Прімері, володіючи 23 пунктами.

Надійний букмекер FAVBET безперечним фаворитом в 1/8 фіналу Копа дель Рей вважає Жирону. Коефіцієнт на перемогу команди Мічела в основний час – 1,78 бала. На звитягу Райо Вальєкано – 4,80 бала. Ціна нічиєї – 3,90.

На прохід каталонців у чвертьфінал турніру фахівці дають 1,42 бала, на мадридський клуб ставлять 3,00.

Букмекери очікують результативного поєдинку. Коефіцієнт на стандартний тотал більше 2,5 становить 1,81 бала. На аналогічний тотал менше – 2,12.