"Гірники" пролонгують угоду з 34-річним півзахисником ще на рік, тобто до завершення наступного сезону. Про це повідомляє журналіст Ігор Бурбас у своєму Telegram-каналі.

Чинний контракт Тараса Степаненка з Шахтарем розрахований до літа цього року. Клуб не поспішав продовжувати співпрацю з капітаном. У поточному сезоні він відіграв у 18 матчах за клуб, 6 з них – в рамках Ліги чемпіонів.

У грудневому інтерв'ю Трибуні незмінний лідер донеччан не приховував переживань щодо свого майбутнього: "У мене контракт до літа. Якщо чесно, у мене таке вперше в житті, коли 6 місяців лишається до кінця контракту. Завжди було по 5 років, потім по 2. Якщо чесно, з цього приводу дуже багато роздумую, можна сказати переживаю. Бо є сили грати, продовжувати карʼєру. Буду взимку дивитися, як воно буде, які будуть варіанти продовження карʼєри".

Нагадаємо, Степаненко перебрався до Шахтаря у 2010 році із запорізького Металурга. Відтоді він провів 411 матчів за "гірників", в яких забив 29 голів і віддав 25 асистів. Разом із донеччанами 9 разів ставав чемпіоном України, здобув 7 Кубків та 7 Суперкубків країни.