"Росія знала, що буде вести війну, вже дуже давно. І що їй потрібно було зробити? Зібрати максимальну кількість українських лідерів думок і привернути на свій бік будь-якими методами. Комусь підкласти повію в ліжко. Когось взяти за яйця, когось заманити грошима", – сказала Навроцька в коментарі NV.ua.

"Це КДБістські старі методи… Тимощуку показали, як гарно йому буде в Санкт-Петербурзі. Підклали йому там якусь шлюшку, яка почала його тримати за яйця, впливати і капати на його мізки.

Якось було питання, чи продовжити із Зенітом угоду, чи в Казахстан піти. Звичайно, я кажу: "Який Зеніт – давай в Казахстан". Він перейшов в Казахстан. Але далі вже з Казахстану наприкінці 2016 року він в Зеніт повертався самостійно. Я не підказувала. Хтось інший вплинув, розумієте? Він мав змогу залишатися в Казахстані працювати. Там дуже добре до нього ставилися, цілували, бо це екс-гравець Баварії… Міг би там попрацювати тренером".

Навроцька зазначила, що на її колишнього чоловіка значно вплинула Анастасія Клімова.

"Бачите, як вчасно спрацювала підкладена ще в 2007 році повія. Вона вже тоді впливала на його мізки повним ходом. І він повернувся в Санкт-Петербург. Його ніхто не тримає насильно там. Але йому вже тоді вкладали в голову, що треба якусь нерухомість купити. Бо він так завжди казав мені, мовляв, давай тут щось купимо? А воно нам треба? Це ще в 2007 році було. Я ніколи на це не погоджувалась, але я бачила в нього таке бажання купити там якусь нерухомість.

Я кажу: "Це чому? Це край землі для мене. Я розумію, що хтось нам скаже, мовляв, з Донецька переїхали, з маленького міста у великий Санкт-Петербург. З одного боку так, але з іншого боку це нелогічно. Тому що ми українці, прожили все життя в Україні. Ну з'їздили і попрацювали кілька років у Пітері. Ну що вже, купляти там будинок? Йому хтось вбивав це впродовж нашого шлюбу, коли його заграбастали туди".

Ольга Осідач