"Анчелотті намагається підтримувати дискусію, але стає зрозуміло, що Лунін має бути першим вибором. Після невдалого півфіналу Кепи проти Атлетіко, фінал дістався Луніну, який також зіграє на Метрополітано в четвер. І українець, треба сказати, заслуговує на це. Наразі він передає набагато більше впевненості, ніж Кепа, і робить більше сейвів, ніж його партнер по команді.

Надійна гра, завдяки якій Лунін обігнав Кепу. Він зробив кілька чудових сейвів у першому таймі й був дуже надійним у другому таймі, також у повітрі. Зіркове втручання під час удару Жоао Фелікса", – прокоментувала дії українця Marca, додавши оцінку 9 за гру проти Барселони.

Mundo Deportivo теж висловилася: "Анчелотті обрав його для гри у фіналі, і українець відповів хорошими сейвами, які запобігли голам, а також на його боці була удача".

"У Луніна було не так багато роботи, але з тим, що він мав, він впорався добре. Він мало що міг зробити з голом Лєвандовскі, оскільки перед ним було багато захисників", – оцінив гру українця Diario Sport.

Нагадаємо, що напередодні мадридський Реал здобув 13-й Суперкубок Іспанії в історії клубу, здолавши Барселону з рахунком 4:1. Ворота "галактікос" захищав український кіпер Андрій Лунін, чудово відігравши.