Серія А. 20-й тур

Мілан – Рома – 3:1

Голи: Адлі, 11, Жиру, 56, Ернандес, 84 – Паредес, 69 (пен.)

"Россонері" на Сан Сіро розібрались з кризовою Ромою, яка грала без головного тренера – Моурінью пропускав матч через дискваліфікацію. Окрім наставника, римлянам не міг допомогти їхня головна зірка – Пауло Дібала, який травмувався в попередньому поєдинку.

До середини матчу Мілан зумів забезпечити собі комфортну перевагу. Спочатку на старті зустрічі майстерним голом відзначився Адлі. Французький півзахисник замахом обдурив захисника, вийшов на ударну позицію і впевнено покотив м'яч повз голкіпера.

За схожим сценарієм розпочалася і друга половина поєдинку. Знову відзначився француз, проте вже нападник Жиру. І як личить справжньому форварду – зробив це головою. Олів'є став першим гравцем Мілана після Пато, який забив 10 та більше голів у Серії А протягом трьох сезонів поспіль.

Через декілька хвилин "жовто-червоним" вдалось повернути інтригу. Вдало реалізував пенальті Паредес.

Проте бенефіс французів Мілана не обійшовся двома голами. Своє ім'я в протокол вніс ще й Тео Ернандеc, ледь не порвавши сітку воріт суперника. Передувала забитому м'ячу божевільна гольова передача від Жиру, який п'яткою зумів прокинути м'яч поміж ніг опонента.

У підсумку Рома не може перемогти Мілан в очних поєдинках вже дев'ять матчів поспіль.

Здобуті три очки залишають підопічних Піолі на третій сходинці турнірної таблиці, натомість Рома ніяк не може піднятися вище середини, посідаючи дев'яту позицію.