Серія А, 20-й тур

Лаціо – Лечче – 1:0

Гол: Феліпе Андерсон, 58

Лаціо отримав гарну нагоду для того, щоб дещо покращити своє турнірне становище, зігравши з командою з другої десятки. Проте гра не вийшла надто легкою, хоча римляни перший гострий момент створили вже на 10-й хвилині зустрічі. Футболісти Лечче у відповідь спробували сповільнити темп гри, але нарвалися на нову більш небезпечну атаку команди Мауріціо Саррі – Густав Ісаксен потужно пробив по центру воріт, заставивши кіпера суперника робити сейв.

Інтер розтрощив Монцу, влаштувавши гольове шоу в дебютному матчі другого кола Серії А

Трохи пізніше неприємності почалися вже в римлян, коли Патрік отримав пошкодження і наставнику команди довелося проводити заміну в середині першого тайму.

Гравці Лечче свій супермомент створили на 34-й хвилини, коли Мохамед Каба опинився першим на м’ячі в карному майданчику суперників і пробив по воротах. Іван Проведел також не підвів. До кінця першого тайму гості ще кілька разів намагалися загрожувати воротам римлян, але до реальної небезпеки справа не дійшла.

Після перерви гравці Лаціо вийшли більш зарядженими на боротьбу і незабаром відкрили рахунок. Луїс Альберто знайшов у штрафній суперника Феліпе Андерсона, який зробив свою справу на сто відсотків.

Футболісти Лечче зуміли відповісти лише моментом Ніколи Крстовича, який пробив головою повз праву стійку.

Завершилася гра дуже нервово, з великою кількістю жовтих карток, рахунок у матчі не змінився. Завдяки цій перемозі Лаціо тимчасово піднявся на 5 сходинку в таблиці.