Днями від 33-річного захисника "містян" пішла дружина Енні Кілнер, повідомляє The Sun.

Причиною розлучення стало те, що на різдвяні свята Кілнер отримала повідомлення від коханки чоловіка Лорін Гудман, в якій та зізналася, що народила другу дитину від футболіста. До повідомлення вона додала фото, де Кайл Вокер гуляє зі своїми позашлюбними дітьми.

Вперше Гудман завагітніла від Вокера ще у 2019-му році, коли гравець Ман Сіті тимчасово роз'їхався з дружиною. Тоді Енні пробачила зраду чоловіку, від якого має трьох дітей, й врятувала сім'ю. Цього разу жінка не збирається повертатися до чоловіка, тому вже найняла відомого адвоката. Раніше вона заборонила Кайлу бачитись з Лорін, однак той порушив обіцянку в 2022-му, зустрівшись з Гудман при адвокатах. Саме тоді коханці знову взялися за старе.

Після гучного скандалу футболіст перебрався в орендовану квартиру. Дружина залишилась у їхньому колишньому сімейному гніздечку, а коханка вирушила з дітьми за кордон. Її помітили в одному з аеропортів Великої Британії із валізами, на яких були ініціали Вокера "KW".

Прикметно, що Кайл Вокер, проживаючи подвійне життя, мав найкращий період у кар'єрі – став незамінним у складі Манчестер Сіті й збірної Англії. Та навіть отримав капітанську пов'язку "Трьох Левів". Олександр Зінченко має дружні стосунки з Вокером, відколи українець захищав кольори "містян". Кайл неодноразово ставав героєм блогу Влади Седан на YouTube.