Реал і Барселона зійдуться у вирішальному матчі за трофей Суперкубка Іспанії 14 січня. Фінал турніру відбудеться в столиці Саудівької Аравії – Ер-Ріяді. Стартовий свисток у грі прозвучить о 21:00 за Києвом.

Каталонський клуб найчастіше в історії здобував Суперкубок Іспанії. В активі "блаугранас" 14 трофеїв. А от у колекції мадридців таких титулів 12.

Реал у півфінальному поєдинку тільки у додатковий час зміг здолати Атлетіко. У божевільній перестрілці "вершкові" перемогли з рахунком 5:3.

Барселона у своєму матчі 1/2 фіналу Суперкубка пройшла Осасуну. Каталонці впоралися в основний час – 2:0.

Додамо, у попередньому фіналі Суперкубка Іспанії також зустрічалися Реал і Барселона. Тоді каталонці виявилися сильнішими з рахунком 3:1. Однак тепер букмекери віддають невелику перевагу вже королівському клубу.

Надійний букмекер FAVBET вважає хоч і не суттєвим, та все ж фаворитом поєдинку Реал. На перемогу мадридців коефіцієнт –2,35. На тріумф каталонців – 3,00. Найменш ймовірний підсумок гри, на думку фахівців – нічия. На такий результат матчу можна поставити з коефіцієнтом 3,70.

Окрім того, букмекири очікують щонайменше два голи у матчі Реала та Барселони. Так, коефіцієнт на тотал більше 0,5 всього 1,03. На тотал більше 1,0 – 1,05. На аналогічний тотал менше відповідно: 0,5 – аж 10,00, менше 1,0 – 9,10.

Також букмекери вважають Реал фаворитом на перемогу в турнірі. Коефіцієнт на загальний тріумф королівського клубу в Суперкубку Іспанії 1,75. Натомість шанси Барселони оцінили у 2,16.