Київський клуб активно працює над підсиленням захисту. Боси "біло-синіх" звернули увагу на лідерів оборони Кривбасу, Чорноморця і Зорі.

У Динамо вважають, що якісно покращити захист може капітан криворіжців Данило Бескоровайний. Або ж оборонець Чорноморця Володимир Салюк і захисник Зорі та молодіжної збірної України Арсеній Батагов, повідомляє видання Sport.ua з посиланням на журналіста Ігоря Бурбаса.

Також медіа відзначає, що кияни цікавляться представниками Руха і СК Дніпра-1. Проте усі перемовини поки на початковому етапі й далекі навіть до просунутої стадії.

Нагадаємо, що Динамо анонсувало свій перший зимовий трансфер, але поки офіційно не оголосило про новачка. За інформацією ЗМІ, кияни домовилися з Чорноморцем про перехід 21-річного Максима Брагару.

Гравець одеситів повинен приєднатися до команди Олександра Шовковського влітку після закінчення сезону. Однак Ігор Бурбас переконує у своєму Telegram, що Динамо хоче, щоб Брагару приєднався до складу вже взимку й навіть готове виплатити Чорноморцю додаткову компенсацію.