На офіційному сайті грецького клубу Каламата повідомили, що контракт з колективом підписав український голкіпер Максим Коваль.

За наявною інформацією, українець перейшов до грецької команди з молдовського Шерифа на правах вільного агента. Угода між сторонами розрахована на найближчі півтора року. У поточному сезоні Коваль зіграв за Шериф у 22 матчах, пропустивши 31 гол. Відстояти "на нуль" йому вдалося лише у 7 поєдинках.

Проте, не минуло і доби, як Максим Коваль відреагував на новини про перехід до Каламати і спростував інформацію про трансфер.

"Я нічого не підписував! Я просто веду переговори з Арісом із Салонік, і у свою пропозицію вони включили оренду до цього клубу. Але я ще на це не погоджувався. Я не розумію, що вони там опублікували!", – наводить слова Коваля Telegram-канал Media Sport.

Нагадаємо, що Коваль є вихованцем запорізького Металурга, а з 2010 по 2019 рік належав Динамо. Проте Максим за період в Києві чимало вирушав у оренди – в Говерлу, данський Оденсе, Депортіво Ла-Корунья та саудівський Аль-Фатех, куди перейшов остаточно в 2019-му. За Шериф Коваль виступав із серпня 2022-го року.