Напередодні стало відомо, що 31-річний Мане провів секретну церемонію по одруженню з 18-річною Аїшею Тамбе, повідомив портал The Sun.

Форвард Аль-Насра хотів для себе дружину яка "багато молиться і не має соціальних мереж". На святі були присутні сім'я Мане, його друзі та колеги-футболісти. Весілля відбулося 7 січня в Кеур-Массарі, районі столиці Дакара.

Оскільки весілля відбулося лише за декілька днів до початку Кубка африканських націй, Мане спершу вилетів, щоб приєднатися до команди Сенегалу на змаганнях, але зупинився по дорозі, щоб одружитися з Тамбою. Пара тримала свої стосунки в таємниці до самого одруження.

Аїша була закохана в 31-річного футболіста, ще з підліткового віку. Мане вперше звернув увагу на дівчину, коли їй було 16 років. Згідно з місцевим законодавством, молоді люди можуть одружуватися саме з цього віку.

Раніше партнери Садьйо по Ліверпулю постійно запитували Мане про те, коли він одружиться. В інтерв'ю Tribune форвард якось заявив, що одружиться на дівчині, якої немає в соціальних мережах.

Однак ще у 2022 році в інтерв'ю Tribune він про це сказав.

"Я бачив, як багато дівчат запитували мене, чому я не одружений, але вибачте, що ви, можливо, даремно витрачаєте час. Жінка, на якій я одружуся, не буде в соціальних мережах".