Кубок англійської ліги. Півфінал

Мідлсбро – Челсі – 1:0

Гол: Хекні, 37

У півфіналі Кубка англійської ліги команди грають два матчі. Ймовірно саме тому Почеттіно у першому поєдинку із середняком Чемпіоншипу обрав не найсильніший стартовий склад. Михайло Мудрик розпочинав гру на лаві запасних, замість нього на поле з перших хвилин вийшов Мадуеке.

Останній змарнував чудовий момент на 29-й хвилині. Сам протягнув м'яч у штрафний і пробив по воротах – оборонець заблокував. Невдовзі Палмер не скористався ще одним епізодом, першим опинившись на добиванні перед чужими воротами. Мідлсбро своїми нагодами не розкидався. З двох ударів у площину один влетів у сітку. За мить після пропущеного м'яча оборона Челсі ледь не привезла другий, обрізавшись біля власного штрафного – захисник встиг підчистити.

Кайседо, Енцо і Палмер продовжила підводити результативність. Із 1.49 очікуваних голів у справжні "пенсіонери" не конвертували жодного. По перерві ситуація не поспішала змінюватися на краще для гостей. Мадуеке замикав головою поперечну передачу з району 11-метрової позначки, але кіпер Том Гловер парирував удар під поперечку.

Мудрик і Броя на 63-й хвилині вийшли на газон рятувати ситуацію. Українець непогано загострював, встиг 1 раз пробити здалеку, але так і не врятував команду від поразки. Мідлсбро запаркував автобус біля штрафного й втримав мінімальну перемогу.

Михайло отримав оцінку 6.5 від порталу Sofascore, стільки ж у марнотрата Палмера. Гірший бал в складі Челсі лише у Брої – 6.4. Український вінгер здійснив 24 доторки до м'яча, 70% його передач знайшли адресата (7/10).

"Сині" матимуть шанс поквитатися із Мідлсбро у 2-му матчі півфіналу, який запланований на 23 січня.