27-річний захисник загинув на запорізькому напрямку фронту, повідомляє УАФ у своєму Telegram-каналі.

У мирному житті Володимир Безборотько працював у Асоціації футболу Чернівецької області та зробив вагомий внесок у популяризацію дитячо-юнацького футболу Буковини.

"Жахлива новина для всієї футбольної спільноти Буковини і для всіх, хто знав цього чудового, щирого, світлого, справжнього, відкритого для світу хлопця, хорошого друга і самовідданого футбольного арбітра, люблячого сина і брата, героя України.

Клята війна з рашистами забрала життя нашого друга Володимира Безборотька. Невимовно боляче і неможливо повірити. Щирі співчуття родині Володимира, щирі співчуття його друзям, колегам – усім, хто його знав.

Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної, близької для всіх нас людини. Та нехай добрий, світлий спомин про нашого захисника стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, колег, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував.

Сумуємо разом із Вами, низько схиляємо голови у скорботі. Це дійсно важка і жорстока втрата. Але ти, Вовчику, назавжди залишишся із нами, у наших серцях і душах. Нехай душа загиблого Володимира знайде вічний спокій. Герої не вмирають, вони залишаються у наших серцях!" – так відреагували на загибель героя в Асоціації футболу Чернівецької області.