Футбольний агент Мамука Джугелі, який представляє інтереси гравця донецького клубу і чемпіона Італії грузинського легіонера Наполі Хвічі Кварацхелії, запропонував послуги свого підопічного зі складу "гірників" топовим командам Серії А, повідомляє видання Sport del Sud.

Медіа зазначає, що представник гравця зустрічався з президентом неаполітанського клубу Ауреліо Де Лаурентісом та керівництвом Ювентуса. Однак поки без конкретики.

"Ми працюємо над тим, щоб Іраклі перейшов до топ-команди. Через якийсь час він піде, я бачу його майбутнє у найкращих командах та найкращих лігах. Не можу приховати, я божеволію від Азарова. Я говорив щодо нього із президентом Наполі Де Лаурентісом, Ювентусом та іншими, але це не була конкретна розмова", – цитує Джугелі Sport del Sud.

У цьому сезоні 21-річний Азаров провів за Шахтар 11 матчів в УПЛ, у яких відзначився 1 асистом. Ще одна гольова передача в його активі проти Барселони в Лізі чемпіонів. У найпрестижнішому клубному турнірі Європи грузин відіграв 4 матчі.

Тransfermarkt оцінює перехід Азарова у 3,5 млн євро.