"Переговори з Бешикташем? Вони почалися й закінчилися. 6 січня я зустрівся з ними, з генеральним менеджером, проговорили близько 5 годин. Я розповів їм, яких помилок було допущено в команді, дав кілька порад зі свого досвіду.

Ми дуже добре провели час у Бешикташі, виграли титул. У сторічний ювілей ми були чемпіонами. Ані Галатасараю, ані Фенербахче це не вдалося.

Я чітко виклав свої ідеї. Не очолюю команду посеред чемпіонату. Але якщо постане це ж питання перед початком наступного сезону – я згоден стати тренером. Їхня пропозиція полягала в тому, щоб я очолив Бешикташ на 6 місяців, а потім, якщо захочу і ми порозуміємося, продовжимо співпрацю.

У команди більше немає шансів боротися за титул, а я звик тренувати команди, які претендують на чемпіонство. Мені потрібен час, щоб відбудувати зруйноване. Тож зараз не може бути й мови, але якщо це буде влітку – розгляну пропозицію", – цитує Луческу румунське видання iAMsport.

Додамо, що Бешикташ зараз посідає 6 місце в турецькій Суперлізі з 29 очками. Лідерові Фенербахче "чорні орли" поступаються 18 заліковими пунктами.