Воротар Реала Андрій Лунін скоріше за все не буде основним голкіпером "вершкових" у матчі Суперкубку проти Атлетіко. Про це повідомляє іспанське видання Relevo.

За їх інформормацією, Карло Ачелотті віддасть перевагу Кепі Аррісабалазі при виборі між іспанцем і Луніним, бо наставник має більше довіри до саме до нього, ніж до представника України. Раніше головний тренер "галактікос" дуже невизначено відповідав на питання про вибір основного голкіпера в матчі Суперкубку Іспанії.

"Кепа чи Лунін у Суперкубку? Вони обидва добре грають. Воротар, який грає в Суперкубку, не є основним кіпером. Вони гратимуть по черзі. Вранці на полі вже тренувався Куртуа. Легко, поступово. Не поспішаємо", – заявив Карло Анчелотті нещодавно.

Варто зазначити, що Андрій Лунін у 10 матчах поточного сезону пропустив 6 голів і 5 разів відграв "на нуль". Його конкурент Кепа має 7 "сухих" матчів з 16. Також відомо, що нещодавно бельгієць Тібо Куртуа провів перше тренування після травми, але на нього чекає ще довгий період відновлення.