"Я знаю Сергія Реброва і всіх його помічників. Вони працювали зі мною в академії Динамо. Я думаю, що цей склад, який зараз у збірної України, він навіть на 2% не розкрився.

Я знаю тренерський штаб – вони можуть дуже багато дати збірній України. Треба просто трішки більше часу, щоб вони поставили свою тактику, гру, щоб у всіх було розуміння.

Я слідкую, звісно, за матчами збірної України. Це дуже хороша команда, більшість гравців якої грають у топових чемпіонатах. Я думаю, всі топ-збірні, які виходять проти команди Реброва, ніколи не розслаблені. Тому що можна очікувати будь-чого від збірної України.

Який шанс у цієї команди пробитися на чемпіонат Європи? Думаю, що перевага на боці українців. Буде матч – побачимо. Я вболіваю, сподіваюся і переживаю за збірну України. Я немало прожив в Україні і був частиною цієї збірної. Не основної, але всіх вікових категорій", – сказав Цітаішвілі у коментарі NV.

Нагадаємо, збірна України у боротьбі за вихід на Євро-2024 зустрінеться з Боснією і Герцеговиною. У разі успіхи українці зіграють з переможцем дуелі Ізраїль – Ісландія. Матчі заплановані на 21 і 26 березня.