Англійський Сандерленд виявляє конкретний інтерес до українського лівого захисника, повідомляє журналіст Ігор Бурбас у своєму Telegram-каналі.

Інсайдер зазначає, що "чорні коти" хочуть підсилити позицію саме зліва у захисті. І зацікавлені у підписанні Михайліченка, який може перебратися в Англію на правах вільного агента. Нагадаємо, що за Сандерленд виступає екс-нападник Зорі та гравець, що пройшов школу Динамо, як і Богдан, Назарій Русин.

Однак "чорні коти" – не єдиний клуб, що бореться за українця. Журналіст стверджує, що є ще один представник Чемпіоншипу, що не проти бачити у своєму складі захисника. Проте поки не називає клуб.

Та фаворитом у боротьбі за Михайліченка Ігор Бурбас називає одного з чинних лідерів УПЛ – Полісся. Саме клуб із Житомира готовий запропонувати найкращі особисті умови контракту.

Додамо, останнім клубом українця було загребське Динамо, до якого Богдан приєднався влітку 2023 року. У складі хорватського гранда він провів 15 матчів і відзначився 2 результативними передачами.

Однак потім Михайліченко не знайшов спільної мови з головним тренером загребського Динамо Сергєм Якіровічем і вже 3 місяці не потрапляє навіть до заявки команди. А клуб готовий надати захиснику статус вільного агента, аби позбутися гравця.