32-річний чоловік здобув шалену популярність, роблячи розпакування пакетів з ретро-футбольними картками і наклейками у прямому ефірі. Минулого місяця, до прикладу, він ледь не впав від хвилювання, знайшовши картку Девіда Бекхема 1996 року вартістю близько 7 тисяч фунтів стерлінгів.

За наліпку із зображенням Мессі Оллі нещодавно заробив 3 тисячі. Нещодавно чоловік також роздобув і дуже жадану наліпку Дієго Марадони 1986 року.

Усе розпочалося із дитячого захоплення. "Найперший мій спогад – це поїздка в обмінник на Вестпойнт Арені в Ексетері по альбом наклейок Прем’єр-ліги 1998 року. Це був дещо дивний досвід, оскільки зустріч відбулася у гігантському корівнику. Ідея заходу полягала в тому, щоб поміняти ваші дублікати на ті, які вам потрібні. Але навколо тхнуло коров’ячим лайном, якщо чесно", – розповів Дженкс в інтерв'ю для sportBIBLE.

Після школи Оллі закінчив Університет Суррея, вивчав засоби масової інформації та документалістику. Але після закінчення вишу став менеджером у McDonald's. Усе змінилося, коли одного разу Дженкс згадав про своє дитяче хобі.

"Я справді захоплююся спортивними історіями. Чи то про аутсайдерів, чи про політичну ситуацію, яка стоїть за турніром. Весь настрій країни може змінитися, рівень народжуваності може різко піднятися, якщо їхня збірна виграє чемпіонат світу з футболу. Я просто вважаю дрібниці захопливими", – каже Оллі.

Британець стверджує, що колекціонування приносить йому мільйонні заробітки. Зараз він збирає не лише футбольні наліпки. Наприклад, картка Леброна Джеймса принесла Дженксу 5,2 мільйона доларів у 2021 році.