Кубок Італії. 1/8 фіналу

Рома – Кремонезе – 2:1

Голи: Лукаку, 77, Дибала (пен.), 55 – Тсаджу, 37

Аталанта – Сассуоло – 3:1

Голи:де Кеталаре, 24,63, Міранчук, 71 – Болока, 90+5

Для "вовків" це була перша стадія Кубка Італії в цьому сезоні. В суперники їм дістався представник другого по силі дивізіону Італії – Кремонезе.

Головний тренер римлян Жозе Моурінью вирішив не ризикувати та відмовився від великої ротації, випустивши бойовий склад. Проте це не врятувало Рому від надзвичайно складного матчу.

В першому таймі господарі створили багато моментів, але не змогли вразити ворота опонентів. Натомість Кремонезе використав свій єдиний удар у площину та відкрив рахунок на 37 хвилині зусиллями нападника Франка Тсаджу.

Друга половина гри розпочалася із замін від Роми. На полі з'явився один з лідерів Пауло Дибала і форвард Сердар Азмун. Саме вони стали головною рушійною силою у створенні камбеку.

Спочатку іранець віддав шикарну передачу на Лукаку, і той поклав м'яч в кут воріт суперника на 77 хвилині. А через декілька миттєвостей Дибала реалізував 11-метровий удар та вивів Рому в чвертьфінал Кубка Італії.

В 1/4 турніру "вовків" чекає найпринциповіший суперник – Лаціо.

У паралельному матчі Аталанта впевнено пройшла Сассуоло – 3:1. Гості забили гол престижу аж у компенсований до другого тайму час.