На думку футболіста, головною причиною відходу з команди є головний тренер Андреа Мандорліні. Українець вважає, що 63-річний наставник не розглядав його в своїх планах та навіть не мав для Коноплянки місця в тактичній побудові.

"Я сказав президенту, що якщо цей тренер, Мандорліні, залишиться в команді й далі, то мені тут робити нічого. У нього гра – "бий-біжи, будь ласка, атака прийди".

Коли я переходив у ЧФР Клуж, між президентом і тренером не було жодної комунікації з приводу того, які гравці потрібні і на які позиції. Клуж грає за схемою 5-3-2, і для моєї позиції там просто немає місця. Так мені сказав тренер. Коли я запитав Мандорліні, чому мене тоді запросили, він відповів, що багато чого в клубі йому самому незрозуміло.

Я можу ще багато чого сказати, але, думаю, буде правильно побажати команді удачі у майбутніх іграх і на цьому закінчити розмову", – йдеться в інтерв'ю Коноплянки Українському футболу.

Нагадаємо, український футболіст відіграв за Клуж лише чотири матчі, у яких отримав 54 хвилини ігрового часу та не відзначився результативними діями.