Ла Ліга, 19-й тур

Валенсія – Вільяреал – 3:1

Голи: Яремчук, 4, Пепелу, 27 (пен), 57 (пен) – Морено, 73

Форвард збірної України розпочав поєдинок зі старту і відкрив рахунок вже на 4-й хвилині. Гайя розігнав атаку лівим флангом і віддав на Яремчука, а українець гарматним пострілом відправив сферу в сітку. Зауважимо, що раніше в активі Романа був лише гол в Кубку Іспанії.

За декілька миттєвостей наш земляк спробував подвоїти перевагу, але цього разу Йоргенсен зміг перевести м'яч на кутовий. Ще на екваторі зустрічі Пепелу примножив здобутки Валенсії, вдало виконавши пенальті.

По перерві Вільяреал знову нарвався на гнів арбітра. Мансано призначив 11-метровий, а Пепелу оформив дубль. Цікаво, що півзахисник "кажанів" цього сезону забив чотири голи і всі вони забиті з пенальті.

На 70-й хвилині поле покинув український форвард. За час проведений на полі він забив гол, двічі вдарив у площину воріт, 22 рази торкнувся м'яча, віддав 7/11 (64%) точних передач, виграв 4/7 боротьби за позицію, двічі сфолив та двічі відібрав м'яч. Статистичний портал SofaScore оцінив гру українця в 7,4 бала.

Після того, як Яремчук відправився на лаву запасних гостям все ж вдалося відквитати один м'яч. У підсумку Валенсія опинилася на 9-му місці Ла Ліги (26 очок). Зауважимо, що очолює таблицю Реал Мадрид (45). На другій сходинці, з такою ж кількістю балів, розташувалася Жирона.