Каталонський клуб із українськими легіонера розпочне новий 2024 рік відразу протистоянням із командою, що також претендує на найвищі місця в Ла Лізі.

Вже 3 грудня Жирона на домашньому стадіоні Монтіліві зустрінеться із мадридським Атлетіко. За всю історію особистих протистоянь команди між собою зіграли всього 8 разів.

Ще жодного разу клуб із Каталонії не перемагав "матрацників". У перших 5 матчах розходилися тільки миром. А от у наступних трьох тріумфи тільки в активі мадридців.

Однак у майбутньому протистоянні фахівці хоч і дуже невеличку, але перевагу віддають господарям. Надійний букмекер FAVBET дає коефіцієнт на перемогу Жирони – 2,66. У той час, як на тріумф Атлетіко – 2,80. Нічию оцінили коефіцієнтом 3,70.

Також букмекери очікую гол від Артема Довбика. На те, що заб'є український нападний, найменший коефіцієнт: всього 2,20. А от гол від Морати оцінили у 2,80, а Грізманна – 2,90.

Букмекери матч між Жироною та Атлетіко очікують результативним. Так, коефіцієнти на тотал більше 0.5 і 1.0 майже збігаються. Що команди забють один м'яч – 1,02. На те, що два голи побачать уболівальники – 1,03.

А найбільш очікуваний підсумковий результат 1:1. Коефіцієнт на такі цифри на табло після фінального свистка всього 6,60.

Нагадаємо, що матч Жирони з Атлетіко відбудеться 3 січня і розпочнеться о 22:30 за Києвом.

Каталонці зараз поділяють першу сходинку в турнірній таблиці Ла Ліги з Реалом. В обох команд по 45 очок, проте королівський клуб за додатковими показниками випереджає суперника. Атлетіко розташувався на третьому рядку – 38 залікових балів.