АПЛ. Тур 20

Лутон – Челсі – 2:3

Голи: Барклі, 80, Адебайо, 86 – Палмер, 12, 70, Мадуеке, 37

"Аристократи" змогли закінчити рік важкою перемогою над новачком чемпіонату Лутоном.

В стартовому складі Челсі не обійшлось без сюрпризів. На позиції лівого вінгера, де міг би грати українець Михайло Мудрик, вийшов номінально нападник Ніколас Джексон. Мудрик цілий поєдинок провів на лаві для запасних.

Перший тайм пройшов за повної домінації лондонців. Вже на старті Палмер скористався подвійною помилкою захисника суперників та відкрив рахунок точним ударом у правий кут. На 37-й хвилині Мадуеке взяв гру на себе, накрутив суперників та сильним ударом подвоїв перевагу.

На 70-ій хвилині Палмер довів рахунок до розгромного. Здавалось, що три очки вже в кишені синіх. Проте Лутон не на жарт розізлився і побіг в атаку. Спочатку Адебайо забив з офсайду, а через декілька хвилин подачу з кутового замкнув Барклі. Після цього господарі почали атакувати ще більше – і це дало свої плоди. На 86-й хвилині Адебайо таки досягнув мети і скоротив відставання своєї команди до мінімального.

На останніх хвилинах Челсі повністю заліз на свою половину і втримав переможний результат. Перемога тимчасово підняла "пенсіонерів" на 10-у сходинку, Лутон йде 18-м.