Наставник стверджує, що львівський клуб не збирається утримувати футболістів, якщо будуть надходити пропозиції. Крім того, поділився, як гравці сприймають всі трансферні чутки.

"Ще вчора левова частка гравців Руху була юнаками, а сьогодні на них вже звертають увагу мас-медіа, починають піарити. От вони й реагують на це – кожен по-різному. Я дуже вдячний усім хлопцям, з ким працюємо в нашій команді. Бачу, що вони всі ці речі правильно сприймають і продовжують професіонально ставитись до своїх обов’язків. Їх не повинні збивати з пантелику розмови або чутки, що їх кудись запрошують.

Я їм завжди кажу: "Ви працюйте над собою, щоб було ще більше пропозицій. І якщо буде конкретне звернення до нашого клубу від охочих, то Рух не стане вас тримати".

Але поки що лише багато чуток, а от офіційних листів немає. Такого не було, щоб якийсь клуб хотів запросити Квасницю, Сапугу чи Слюбика. Все це на рівні розмов. Тож на це не варто зосереджувати увагу, а потрібно далі працювати", – наводить слова Пономарьова UA-Футбол.