Серія А, 18-й тур

Наполі – Монца – 0:0

Нереалізований пенальті: Пессіна, 68

Вилучення: Маццарі, 83

Фіорентина – Торіно – 1:0

Гол: Раньєрі, 83

У першому таймі Наполі активно пресингував команду гостей: моменти були в Распадорі, Ангісса та Кварацхелії, однак голкіпер Монци раз за разом рятував команду.

По перерві Монца таки відповіла: Коломбо відправив сферу низом, але Мерет здійснив блискучий сейв. На 68-й хвилині Руй торкнувся м'яча рукою – арбітр одразу ж призначив пенальті. Виконувати взявся Пессіна, але Мерет вгадав траєкторію удару. На 74-й хвилині на полі з'явився воротар Нікіта Контіні-Барановський. Однак темп гри значно сповільнився і кіперу майже не довелося напружуватися.

Ближче до кінця поєдинку рефері взявся роздавати жовті картки, а Маццарі отримав пряму червону. Згодом вилучення зазнав і Марич. Під завісу темп гри значно сповільнився. Фінальний свисток зафіксував "суху нічию" команд.

Фіорентина здолала Торіно. Команди довго не могли розігратися. Лише на екваторі першого тайму Торіно почало створювати небезпеку біля воріт господарів. На 25-й хвилині Сапата з меж карного майданчика завдав удару, однак Террачано здійснив неймовірний сейв. До кінця першої 45-хвилинки активізувалася і Фіорентина, та безрезультативно. У другій половині поєдинку Куамо змарнував ювелірну передачу, пробивши повз ворота. На 83-й хвилині Раньєрі таки приніс Фіорентині перемогу в протистоянні.

У підсумку Фіорентина опинилася на 4-му місці, маючи в активі 33 бали, Наполі розташувався на 7-му (28), Торіно на 10-му (24) і Монца на 11-му (22).