Таблоїду The Sun, стало відомо, які подарунки можуть отримати під ялинку Кріштіану Роналду, Карім Бензема та інші футбольні зірки. Про це журналістам розповів фахівець з предметів розкоші, який займається бізнесом на Близькому Сході.

Інсайдер побажав залишитися анонімним, але розказав, що саудити даруватимуть найкращим гравцям Про-ліги автівки Феррарі, Бугатті та Ламборджіні. Також спонсори придбали розкішні годинники ціною 300 тисяч фунтів стерлінгів. Деякі моделі ще навіть не надійшли у загальнодоступний продаж. Було також масове замовлення на розкішні сумки від Yves Saint Lauren і валізу Globe-Trotter вартістю 5,5 тисяч фунтів.

У списку щедрих подарунків – відпочинок у Парижі та в Лондоні. А комусь пощастить полетіти на приватний острів на Мальдівах – Кудаду.

"У нас є зірки найвищого рівня, і вони заслуговують на рідкісні речі. Хочемо показати цим гравцям, що до них ставляться як до унікальних", – цитує The Sun своє джерело.

Окрім Роналду і Бензема, саудити змогли заманити у свій футбольний чемпіонат цілу низку зірок світового рівня. Зокрема, Н'Голо Канте, Каліду Кулібалі, Рубена Невеша, Марцело Брозовіча, Роберто Фірміно.