Лондонський клуб продовжує боротьбу за чемпіонство в Англії. Олександр Зінченко з "канонірами" зійдуться в столичному дербі зі Вест Хемом 28 грудня. Поєдинок стартує о 22:15 за Києвом.

У грудні Арсенал у п'яти матчах здобув три перемоги. Однак поступився у важливій зустрічі з Астон Віллою, яка теж бореться за місце не просто у єврокубках, а й претендує на Лігу чемпіонів.

У крайньому матчі лондонці зуміли привезти нічию з Енфілда. І зберети лідерство в АПЛ. Однак Ліверпуль вже виграв свій матч 19 туру і обійшов "канонірів" у турнірній таблиці.

Вест Хем же у грудні заніс до своєї колекції скальпи Тоттенхема і Манчестер Юнайтед. З останніми "молотобійці" зараз ведуть боротьбу за 6 сходинку в турнірній таблиці АПЛ.

Надійний букмекер FAVBET вважає відвертим фаворитом Арсенал. На перемогу "канонірів" коефіцієнт – 1,35. А от на тріумф Вест Хема оцінили у 9,50. Нічия – 5,50.

Фахівці очікують до двох забитих м'ячів. Коефіцієнт на тотал менше 0.5 всього 1,04. Тотал більше 1.0 – 1,06. А от якщо вірити в захист обох команд, то коефіцієнти вже дуже відрізняються. Так, на те, що команди не пропустять, – 10,00. А що глядачі побачать тільки один гол – 7,80.