Півзахисник польського Ракува розповів, чи хоче потрапити в національну команду, і як буде почуватись, якщо не отримає виклик від Реброва.

"Звісно, хочеться отримати запрошення в збірну України, але не зациклююсь на цьому. Я виходжу на кожен матч за Ракув грати на максимум, а решта залежить від Сергія Станіславовича. Я буду щасливий, якщо це трапиться. Якщо ні – вболіватиму і сподіваюся побачити нашу команду на Євро-2024.

В збірній України зараз дуже серйозна конкуренція, тому я стараюся прогресувати і показувати той футбол, щоб на мене звернули увагу", – сказав Кочергін в інтерв'ю Українському футболу.

В кар'єрі Владислав вже мав досвід виступів за збірну України. В 2021 році він зіграв у товариському матчі проти Чехії(1:1). Для гравця це був особливий момент, який Кочергін коментує з великою радістю.

"Коли змалечку займаєшся футболом, ти завжди мрієш потрапити до збірної. Це почесно – представляти свою державу. Для мене це було дуже приємно і дало мотиваційний поштовх тримати рівень. Дуже був радий, що мене запросили і дали можливість дебютувати", – поділився емоціями футболіст.