"Я – Юрій Дмитрулін. Колишній футболіст Динамо Київ і збірної України. Грав у Росії за ярославльський Шинник. У мене багато друзів у Росії, пов'язаних з футболом. І я хочу звернутися до вас: "Пацани, чому ви засунули язики в дупу і мовчите?

У нас війна, бомблять міста, вбивають мирних людей, жінок і дітей. У нас новонароджені народжуються у сховищах, діти стають сиротами. Вам не набридло бути терпилами і боятися свого Путіна? Ви так все життя і будете жити у страху і без свободи?

Забудьте про мільйонні контракти, про відпочинок з сім'єю в Дубаї і Монако, про дорогі машини. Забудьте про все це. Ви будете грати за шматок хліба, тому що економіці вашій жопа. Ви ніколи більше не пограєте у Європі. А ті футболісти, які зараз там грають – їх виженуть звідтам срачами і з ганьбою. Ви більше ніколи не почуєте гімн Ліги чемпіонів і не відчуєте смак міжнародних матчів.

У вас залишився останній шанс зробити бодай щось. Беріть свої телефони, поки вони у вас є, записуйте відео і закликайте народ виходити на вулиці. Скидайте путінський режим. Це останній шанс змінити ваше керівництво і отримати свободу. Якщо ви промовчите – ви співучасники вбивств. Вам більше жоден українець не потисне руку. Дійте! Часу у вас більше немає", – сказав Дмитрулін на Facebook.

Росія продовжує вести загарбницьку війну проти України. Окупанти обстрілюють мирне населення та цивільні установи. Водночас українська армія дає гідну відсіч агресорам. Наші військові щодня знищують безліч російської техніки та живої сили.