"Перший тайм був неприйнятним. Як тренер, я цього не розумію. Ми повинні мати дух, ми не Барса 2010 року. Або нам треба бігати як звірі, або в нас нічого не вийде. Тоді титули нам приносило те, що команда грала з душею, діяла агресивно, вигравала єдиноборства, йшла у високий пресинг.

У першому таймі ми не викладалися на повну, через що вболівальники нервували та освистували нас. Або ми ліземо зі шкіри, або нічого не виграємо. Якщо ми не можемо досягти результату своїм футболом, то маємо робити це завдяки своєму духу. Ми – не найкраща Барса в історії, це не секрет. Тому ми повинні викладатися на полі.

Я розумію свист на трибунах, хоч і не люблю цього. Це нормально. Можна добре грати, контролювати гру, і при цьому програти 0:3. Але потрібно віддавати душу з поваги до клубу та емблеми. А в першому таймі все було не так", – цитує Хаві видання Mundo Deportivo.

Після 18 матчів Барселона посідає третє місце в турнірній таблиці Ла Ліги з 38 очками. Наступний поєдинок каталонці зіграють вже 4 січня з Лас-Пальмасом.