Ексцентричний власник Кардіффа Сем Хаммам, купуючи в Манчестер Сіті захисника Спенсера Пріора, прописав обов'язковий пункт. Новачок мав скуштувати традиційну ліванську страву, яку обожнював бізнесмен. Делікатесом були сирі баранячі яйця, які подавалися з лимоном, сіллю і петрушкою.

Мовляв, якщо новачок пересилить себе, то це символізуватиме його готовність йти на будь-які жертви заради команди. Однак згодом Хаммам трохи змінив умови, і оборонцеві подали страву в запеченому вигляді, розповідає talkSport.

У контракті Мессі з Барселоною був важливий пункт: якщо Каталонія відділиться від Іспанії, аргентинська суперзірка має стати вільним агентом. А от в угоді Луїса Суареса з "блаугранас" була прописана заборона кусати суперників.

Стефан Шварц мав намір зареєструватися на один із перших комерційних польотів у космос, коли перейшов до Сандерленда з Валенсії в 1999 році. Однак у "Чорних котів" ця ідея захвату не викликала. І у контракті хавбека вказали заборону покидати планету.

Денніс Бергкамп, якого називали "нелетючим голландцем" навідріз відмовлявся літати і вніс це у контракт з Арсеналом. Фобія нападника розвинулася після того, як під час одної повітряної мандрівки хтось із пасажирів розпустив фейк, що на борту бомба. З того часу футболіст зарікся: в літак – ні ногою.