Футболіст Арсенала приєднався до благодійної організації BigShoe, яка з вересня допомагає жертвам землетрусу в Марокко. За допомогою Сака було побудувано 50 модульних будинків, у яких є спальня, кухня, ванна кімната та електрика.

Нагадаємо, 8 вересня в регіоні Марракеш-Сафі в Марокко стався жахливий землетрус, від якого загинуло щонайменше 1037 людей. Катаклізм виявився найсильнішим в сучасній історії африканської країни.

"Я був шокований, коли почув про жахливий землетрус у Марокко. Ми відносно швидко знайшли спосіб допомогти, і змогли дати людям дах над головою. Дати трохи розради і надії тим, хто втратив усе не зі своєї вини. Я сподіваюся, що 84 сім'ї і, перш за все, 89 дітей у модульних будинках зможуть повернути частину свого повсякденного життя", – коментує свою допомогу Сака The Sun.

Варто відзначити, що англійський футболіст займається благодійністю вже не вперше. У 2022 році він профінансував 120 операцій для дітей у Нігерії, а на початку цього року придбав притулки для постраждалих від землетрусу в Туреччині.