Матч Бетіс – Жирона відбудеться 21-го грудня. Стартовий свисток пролунає о 20:00 за київським часом.

Циганков, Довбик і компанія стали головною сенсацією у поточному сезоні Прімери, яку не змогла зупинити навіть Барселона. Жирона втримує місце на вершині турнірної таблиці, відірвавшись на 2 бали від найближчого переслідувача – мадридського Реала. Прикметно, що в нинішній кампанії тріумф над несподіваним лідером святкували лише "галактікос".

Перемога в останньому матчі року принесе підопічним Мічела зимове чемпіонство. Найбільшою загрозою для воріт Бетіса є українець Артем Довбик – найкращий бомбардир жиронців з 10 голами і 4 асистами в активі. Віктор Циганков відзначився 3 голами і 3 результативними передачами за каталонців у 16 матчах. Втім він ризикує пропустити останній матч сезону через пошкодження. Із суттєвих втрат також відзначимо травму венесуельця Янхеля Еррери.

Бетіс йде сьомим у Ла Лізі. В крайніх 5 матчах чемпіонату команда не програвала, розписавши нічию з кризовою Севільєю (1:1), Реалом (1:1) та Сосьєдадом (0:0). Водночас "геліополітанос" вилетіли з Ліги Європи, фінішувавши третіми у групі з Рейнджерс, празькою Спартою і Арісом. У матчі з Жироною Бетісу не допоможе лідер Іско через перебір жовтих карток – це дуже відчутна втрата.

Надійний букмекер FAVBET вважає неочевидним фаворитом поєдинку Жирону. На перемогу гостей можна поставити з коефіцієнтом 2,46. Звитяга Бетіса помножить ставку на 2,90. Ціна нічиєї – 3,65.

Фахівці очікують на результативну дуель. Коефіцієнт на стандартний тотал більше 2.5 становить 1,79. На аналогічний тотал менше – 2,14. На те, що обидві команди заб'ють дають коефіцієнт 1,63. На те, що ворота однієї з команд залишаться "сухими" – 2,28.

Гол Артема Довбика оцінили коефіцієнтом 2,30. Аналогічний подвиг Віктора Циганкова помножить ставку на 4,50.